Фіолетовий Слон Macarons
Для Macarons:
Примітка: цей метод використовує італійське безе. Якщо ви хочете, ви можете продовжувати використовувати французький метод я зазвичай використовую. Якщови новачок в Macarons прочитати і практикувати просту Macarons першої. BraveTart має багато корисних порад та інформації з цього питання
Паста Мигдаль Харчування:
125г мигдаля їжі
125г глазур / цукрова глазур
50г яєчні білки
Італійські Безе:
125g МНЛЗ (гранульований) цукор
35г води
50г яєчні білки
Щіпка яєчного порошку
Фіолетовий порошкоподібні / гель харчовий барвник, серце окроплює і slivered мигдаль + чорний харчовий барвник для прикраси
- Для досягнення форми слона, я вирізати форми трафарету слона з картону і простежити форму на аркуші паперу для випічки трубопроводів. Пам'ятайте , щови повинні зробити половину слонів конвеєру на-віч зліва, а інша половина-на-віч справа , так що у вас є дзеркальні зображення , які можуть бути затиснуті разом.
- У кухонному комбайні змішати мигдалеву їжу, цукрову пудру разом протягом хвилини, потім додайте яєчні білки і нальоти протягом декількох секунд, щоб сформувати пасту. Відкласти.
- Для того, щоб італійські меренги, помістіть цукрову пудру в каструлі. Додайте воду і переконайтеся, що цукор гаситься. Нагріти суміш і довести це до кипіння (перемішувати). Помістіть термометр цукерки в сироп і приймати температуру 118 ° C (245 ° F)
- У той час як цукор їжа, бити яєчні білки і яєчний порошок білого кольору, використовуючи стенд змішувач, обладнаний додатком волоті і побив на середній швидкості, поки яйця не стануть пінистими. Продовжуйте бити на висоту до жорсткої форми піків.
- Припинити сироп від приготування їжі, як тільки вона досягає 118 ° C (245 ° F) і зняти це тепло і нехай пузиритися слабшати протягом декількох секунд. Вилийте сироп в тонкому, стійкому потоці над збитими яєчними білками, поки продовжує збивати на середній швидкості.
- Коли був доданий весь сироп, (додати харчовий барвник тут) продовжує бити до глянцевого і меренги охолодження до кімнатної температури (близько від 10 до 15 хвилин).
- Використовуючи силіконовий шпатель, складіть третину італійської меренги в миндальную суміш, щоб послабити його. Потім складіть в решті частини італійської меренги. (Ви дійсно хочете, щоб побити всі великі бульбашки з суміші, яка легко зробити змащуючи суміш на дні і боковій поверхні чаші з лопаткою) Продовжуйте укладання і помішуючи, поки тісто не глянцевий, і рідина. Дбайте, щоб не сверхзамешівайте, суміш повинна текти, як лава і смуга поширення суміші над поверхнею решти суміші повинні зникнути приблизно через 30 секунд.
- Помістіть 1/3 суміші в сумці трубопроводу з дуже вузьким наконечником (1-2 мм) і залишилася сумішшю в сумці трубопроводу з трохи ширше (близько 0,5 см) круглого наконечником трубопроводу. Використовуйте широкий наконечник мішок, щоб заповнити в тілі слона, то вузький кінчик, щоб додати на ногах і тулуб слона. Акуратно і надійно Tap листів по кришці пару раз, щоб видалити великі бульбашки.
- Прикрасьте кожну раковину з половиною шматком slivered мигдалю для ікла і рожевим серцем вуха (якщо ви не можете отримати достатньо великі обприскувань, ви також можете використовувати прокатку рожевих льодяників зореутворення жування або труби королівської глазур на печених оболонках).
- Залиште висохнути протягом приблизно 60 хвилин, до тих пір, коли ви натискаєте на поверхню одного м'яко вона не ламається / ключки на свій палець. Це допоможе запобігти розтріскування і допомогти ноги, щоб сформувати на Маках.
- Розігріти духовку до 130-150 ° C (265-300 ° F), в залежності від вашої духовки (віялові змушені печі, можливо, повинні бути встановлені як низько як 100 ° C, це дійсно залежить). Ви можете помістити піднос водопровідних снарядів на верхній частині обжигового лотка перевернутого або інший лист, для кращого розподілу тепла.
- Випік
- ати протягом 15-20 хвилин. Ретельно перевірити, якщо база оболонки готова, обережно піднявши один, і якщо він все ще м'який і приклеїти до паперу для випічки, то потрібно випікати протягом декількох хвилин довше.
- Вийняти з духовки і остудити на лотку протягом декількох хвилин, а потім акуратно видалити з листа і місця на решітці, щоб повністю охолонути.
- Використовуйте чорний їстівні чорнилом або крутив, змоченим в чорний харчовий барвник, щоб намалювати на очах.
Для начинки лохини:
Примітка: Ви можете замінити чорничний соус в магазині купив чорничний джем, щоб заощадити час
100 г (1.7oz) чорниці (свіжої або замороженої), без кісточок і нарізані кубиками
3 столові ложки цукру
2 чайні ложки лимонного соку
Кілька крапель чистого екстракту ванілі
3 чайні ложки кукурудзяного борошна (кукурудзяного крохмалю) + 1 чайної ложки холодної води
3 чайної ложки порошкоподібного желатину
100 г (3.5oz) гарна якість білого шоколаду, дрібно нарізаного
- Приготувати начинку чорниці в першу чергу; місце чорниця, цукор, лимонний сік і ваніль в невеликій каструлі і місце на середньому вогні. Перемішати вищу температуру, поки цукор не розчиниться.
- Змішайте кукурудзяну муку і воду разом в окремій невеликій мисці потім додати в каструлю з желатинової порошку і перемішати на середньому вогні, поки суміш не загусне і желатинові розчиняється, близько 2-3 хвилин. Встановити в сторону для охолодження потім бліц суміш в комбайні.
- Помістіть лохини суміш і нарізаний білий шоколад в жароміцної мисці і перемішати протягом каструлі киплячої води, поки шоколад тане і комбайни суміші (якщо шоколад розколи, додайте 1 чайну ложку води в той час, і рух по високій температурі, поки суміш не reincorporates).
- Холод суміш, поки вона не загусне (якщо він занадто рідкий, ви можете розплавити більш білий шоколад в ньому), а потім суміш труб між Macarons оболонками.
- Холод Macarons в герметичному контейнері протягом ночі, щоб дозволити аромат дозрівати. Подавати при кімнатній температурі.
Коментарі
Дописати коментар