Фіолетовий Слон Macarons


Для Macarons:
Примітка: цей метод використовує італійське безе. Якщо ви хочете, ви можете продовжувати використовувати французький метод я зазвичай використовую. Якщови новачок в Macarons прочитати і практикувати просту Macarons першої. BraveTart має багато корисних порад та інформації з цього питання
Паста Мигдаль Харчування:
125г мигдаля їжі
125г глазур / цукрова глазур
50г яєчні білки
Італійські Безе:
125g МНЛЗ (гранульований) цукор
35г води
50г яєчні білки
Щіпка яєчного порошку
Фіолетовий порошкоподібні / гель харчовий барвник, серце окроплює і slivered мигдаль + чорний харчовий барвник для прикраси
  1. Для досягнення форми слона, я вирізати форми трафарету слона з картону і простежити форму на аркуші паперу для випічки трубопроводів. Пам'ятайте , щови повинні зробити половину слонів конвеєру на-віч зліва, а інша половина-на-віч справа , так що у вас є дзеркальні зображення , які можуть бути затиснуті разом.
  2. У кухонному комбайні змішати мигдалеву їжу, цукрову пудру разом протягом хвилини, потім додайте яєчні білки і нальоти протягом декількох секунд, щоб сформувати пасту. Відкласти.
  3. Для того, щоб італійські меренги, помістіть цукрову пудру в каструлі. Додайте воду і переконайтеся, що цукор гаситься. Нагріти суміш і довести це до кипіння (перемішувати). Помістіть термометр цукерки в сироп і приймати температуру 118 ° C (245 ° F)
  4. У той час як цукор їжа, бити яєчні білки і яєчний порошок білого кольору, використовуючи стенд змішувач, обладнаний додатком волоті і побив на середній швидкості, поки яйця не стануть пінистими. Продовжуйте бити на висоту до жорсткої форми піків.
  5. Припинити сироп від приготування їжі, як тільки вона досягає 118 ° C (245 ° F) і зняти це тепло і нехай пузиритися слабшати протягом декількох секунд. Вилийте сироп в тонкому, стійкому потоці над збитими яєчними білками, поки продовжує збивати на середній швидкості.
  6. Коли був доданий весь сироп, (додати харчовий барвник тут) продовжує бити до глянцевого і меренги охолодження до кімнатної температури (близько від 10 до 15 хвилин).
  7. Використовуючи силіконовий шпатель, складіть третину італійської меренги в миндальную суміш, щоб послабити його. Потім складіть в решті частини італійської меренги. (Ви дійсно хочете, щоб побити всі великі бульбашки з суміші, яка легко зробити змащуючи суміш на дні і боковій поверхні чаші з лопаткою) Продовжуйте укладання і помішуючи, поки тісто не глянцевий, і рідина. Дбайте, щоб не сверхзамешівайте, суміш повинна текти, як лава і смуга поширення суміші над поверхнею решти суміші повинні зникнути приблизно через 30 секунд. 
  8. Помістіть 1/3 суміші в сумці трубопроводу з дуже вузьким наконечником (1-2 мм) і залишилася сумішшю в сумці трубопроводу з трохи ширше (близько 0,5 см) круглого наконечником трубопроводу. Використовуйте широкий наконечник мішок, щоб заповнити в тілі слона, то вузький кінчик, щоб додати на ногах і тулуб слона. Акуратно і надійно Tap листів по кришці пару раз, щоб видалити великі бульбашки.
  9. Прикрасьте кожну раковину з половиною шматком slivered мигдалю для ікла і рожевим серцем вуха (якщо ви не можете отримати достатньо великі обприскувань, ви також можете використовувати прокатку рожевих льодяників зореутворення жування або труби королівської глазур на печених оболонках).
  10. Залиште висохнути протягом приблизно 60 хвилин, до тих пір, коли ви натискаєте на поверхню одного м'яко вона не ламається / ключки на свій палець. Це допоможе запобігти розтріскування і допомогти ноги, щоб сформувати на Маках.
  11. Розігріти духовку до 130-150 ° C (265-300 ° F), в залежності від вашої духовки (віялові змушені печі, можливо, повинні бути встановлені як низько як 100 ° C, це дійсно залежить). Ви можете помістити піднос водопровідних снарядів на верхній частині обжигового лотка перевернутого або інший лист, для кращого розподілу тепла.
  12. Випік
  13. ати протягом 15-20 хвилин. Ретельно перевірити, якщо база оболонки готова, обережно піднявши один, і якщо він все ще м'який і приклеїти до паперу для випічки, то потрібно випікати протягом декількох хвилин довше. 
  14. Вийняти з духовки і остудити на лотку протягом декількох хвилин, а потім акуратно видалити з листа і місця на решітці, щоб повністю охолонути.
  15. Використовуйте чорний їстівні чорнилом або крутив, змоченим в чорний харчовий барвник, щоб намалювати на очах.

Для начинки лохини:
Примітка: Ви можете замінити чорничний соус в магазині купив чорничний джем, щоб заощадити час
100 г (1.7oz) чорниці (свіжої або замороженої), без кісточок і нарізані кубиками
 3 столові ложки цукру
 2 чайні ложки лимонного соку
Кілька крапель чистого екстракту ванілі
3 чайні ложки кукурудзяного борошна (кукурудзяного крохмалю) + 1 чайної ложки холодної води
3 чайної ложки порошкоподібного желатину
100 г (3.5oz) гарна якість білого шоколаду, дрібно нарізаного
  1. Приготувати начинку чорниці в першу чергу; місце чорниця, цукор, лимонний сік і ваніль в невеликій каструлі і місце на середньому вогні. Перемішати вищу температуру, поки цукор не розчиниться. 
  2. Змішайте кукурудзяну муку і воду разом в окремій невеликій мисці потім додати в каструлю з желатинової порошку і перемішати на середньому вогні, поки суміш не загусне і желатинові розчиняється, близько 2-3 хвилин. Встановити в сторону для охолодження потім бліц суміш в комбайні. 
  3. Помістіть лохини суміш і нарізаний білий шоколад в жароміцної мисці і перемішати протягом каструлі киплячої води, поки шоколад тане і комбайни суміші (якщо шоколад розколи, додайте 1 чайну ложку води в той час, і рух по високій температурі, поки суміш не reincorporates). 
  4. Холод суміш, поки вона не загусне (якщо він занадто рідкий, ви можете розплавити більш білий шоколад в ньому), а потім суміш труб між Macarons оболонками.
  5. Холод Macarons в герметичному контейнері протягом ночі, щоб дозволити аромат дозрівати. Подавати при кімнатній температурі.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"РЕВІНЬ" ІТАЛІЙСЬКА КРЕМ СОДА

Вишуканий салат осінній

Літній суп із лисичок