Перший раз, коли я чув італійську вершкову соду (також відомий як французька сода, мабуть) був кілька років тому - але я не пробував один, поки минулого літа (полуницю бальзамічну один, який був шалено смачно!). Я не наважувався на перший. Фруктовий сироп, газована вода і ... крем? Так, справді. Крем частина це те, що мене вразило, як дивно. Я задаюся питанням, чому я був так здивований, що вони всі такі чудові дивовижні речі. На мій подив, вони були ще більш прекрасним разом. Найкраще, звичайно, це дуже легко зробити. Ви можете використовувати тільки про будь-яких фруктів або ягоди. І ви можете також додати чарку горілки або рому для дорослої версії Інгредієнти РЕВІНЬ СИРОП 150 г ревеню, нарізаний (1 1/4 чашки, близько 2 стебел) 1/2 дюйма (1,25 см) свіжий імбир, дрібно нарізаний 180 г (3/4 чашки + 1 1/2 столові ложки) цукрового піску 200 мл (3/4 чашки + 1 1/2 ст л) води 1/2 ванільний СЛУЖИТИ лід газована вода половина і половина вершків або коко
Коментарі
Дописати коментар