КОКОСОВИЙ ТОРТ З КАРАМЕЛЬНОЮ ГЛАЗУР'Ю







ІНГРЕДІЄНТИ

  • 150 г (близько 1 1/4 палиця) масло
  • 80 г (мізерні чашки) тертий кокосовий горіх
  • 180 г (1 1/4 чашки) вся мука мети
  • 2 1/4 чайної ложки. порошок для випічки
  • 1/4 чайної ложки. сіль
  • 3 великих яйця
  • 280 г (1 1/4 чашки) гранульований цукор
  • 1/4 чайної ложки. порошок ванілі
  • 150 мл (2/3 чашки) міцну каву

ГЛАЗУРЬ

  • 112 г (1/2 чашки) гранульований цукор
  • 150 мл (2/3 чашки) жирні вершки
  • 1 ЦПП. вершкове масло
  • 1 ст. легкий сироп (золотий сироп / кукурудзяний сироп буде працювати теж)
  • 1/4 чайної ложки. сіль
  • 1-2 чайні ложки. какао порошок
  • Шоколадні бризкає, для доливання

ІНСТРУКЦІЯ 

  1. Нагріти духовку до 175 ° C (350 ° F). Жир і борошно 6-7 склянки (1 1/2 літра) Bundt каструлю.
  2. Розтопити масло і відкладіть, щоб охолодитися.
  3. У середній мисці змішати тертий кокосовий горіх, борошно, розпушувач і сіль. Відкласти.
  4. Збити яйця, цукор і ванільний порошок до легкий і пухнастий, близько 2-3 хвилин. Додати в сухої суміші і перемішати до отримання однорідної маси.
  5. Додати в розтопленому вершковому маслі і кави і розмішати до повного отримання однорідної маси.
  6. Вилийте тісто в підготовлену форму для пирога, пригладжуючи верхню частину за допомогою шпателя. Випікати в нижній частині духовки протягом 55-65 хвилин або до торта тестера виходить чистим. Нехай торт прохолодний в каструлі протягом 15 хвилин, потім переверніть на охолоджуючий стелаж повністю охолонути.

ГЛАЗУРЬ

  1. Змішайте цукор, вершки, вершкове масло, сироп і сіль в каструлі. Перемішайте і дайте прийти до кипіння.
  2. Нехай суміш кипіти протягом 20 хвилин або поки суміш не загусне. Перемішати кожен зараз і потім (але не збовтувати занадто часто, це може зробити його зернистим). Просійте в какао-порошок і розмішати до повного отримання однорідної маси.
  3. Дайте охолонути протягом 10 хвилин або близько того, а потім налити на вершині торта і посипати шоколадом бризкає.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"РЕВІНЬ" ІТАЛІЙСЬКА КРЕМ СОДА

Вишуканий салат осінній

Літній суп із лисичок